Admi construct


Adresa: str. Aron Cotrus, nr.59, sect. 1, Bucuresti
Judet: BUCURESTI
Localitate: Bucuresti
Reprezentant: Adrian Leanca
Tel fix: 0212071221
Tel mobil: 0722255631
Web: www.admiconstruct.ro ; www.sapeprofesionale.ro

Descriere: Noi, Admi Construct, vă oferim stabilitate şi echilibru într-o piaţă imprevizibilă.
Grupul de firme Admi-Experience Construct are o abordare structurată pe divizii, conform specializării şi experienţei echipelor:
Divizia STRUCTURI

Divizia ÅžAPE ÅŸi TENCUIELI MECANIZATE

Divizia FINISAJE INTERIOARE

Divizia FAÅ¢ADE

Divizia PLACÄ‚RI CERAMICE

Experience Construct are certificat CERTIND emis sub acreditare ESYD, astfel recunoscându-se internaţional, inclusiv în cadrul Uniunii Europene, valoarea organizaţiei. Compania noastră deţine certificatul de conformitate pentru Sistemul de Management al Calităţii ISO 9001.
Bazându-ne pe profesionalismul angajaţilor noştri ce au lucrat la proiecte similare în Germania, Italia şi Israel, la standarde europene şi pe politica noastră agresivă de investiţii în utilaje profesionale, Divizia ŞAPE şi TENCUIELI MECANIZATE s-a impus repede pe piaţa românească.
Această divizie execută lucrări în toată ţara.
Capacitatea maximă de execuţie a şapelor mecanizate în cadrul Diviziei este de 1.700 m2/zi.
Capacitatea maximă de execuţie a tencuielilor mecanizate în cadrul Diviziei este de 1.200 m2/zi.
Divizia STRUCTURI
beneficiază de un personal cu o înaltă pregătire tehnică ce poate executa lucrări de rezistenţă la o calitate ridicată, având în componenţă personal cu următoarele calificari: fierari-betonişti, dulgheri, lăcătuşi montatori, zidari.
Dotare tehnică: cofraje metalice, pompe beton, grinzi, cofraje profesionale/popi metalici.
Divizia FINISAJE INTERIOARE
este o divizie foarte bine inchegată ce realizează montaje pereţi despărţitori, placări, tavane false - Rigips, plafoane false casetate, zugrăveli interioare, montaj parchet lamelar şi stratificat.Dotare tehnică proprie: pompe electrice pentru aplicarea gleturilor şi utilaje ce facilitează şlefuierea mecanizată a pereţilor.
Divizia FAÅ¢ADE
oferă un pachet complet de servicii de punere în operă, în domeniul placărilor exterioare cu polistiren, placări speciale cu ceramică (Klinker), tencuieli decorative şi montaj glafuri aluminiu (Helopal sau granit).
Dotare tehnică proprie: dispunem de schele metalice, utilaje ridicare şi transport materiale.
Divizia PLACÄ‚RI CERAMICE
abordeaza ca şi lucrări: placări cu gresie, faianţă, marmură şi granit. Divizia este formată dintr-o echipă de profesionişti cu experienţă în amenajarea spaţiilor de lux şi industriale.


Schele
Admi construct va ofera stabilitate si echilibru intr-o piata imprevizibila. noi comercializam si inchiriem schele metalice. ne puteti contacta la 0722.255.631, adrian leanca, director general
Tencuieli mecanizate
Capacitatea maximă de execuţie a tencuielilor mecanizate în cadrul diviziei este de 1.200 m2/zi. avantaje tencuieli mecanizate versus tencuieli clasice, aplicate manual: 1. timp - se economiseşte timp, cu cel puţin 40% din durata de execuţie a unei tencuieli clasice; 2. bani – preţul manoperei incluzând zugrăveala este mai mic faţă de tencuiala traditională; 3. eficientizare operaŢionalĂ – în cazul mecanizat, nu se efectuează următoarele operaţiuni: tencuieli subţiri (tinci), gleturi grosiere, glet din ipsos sau glet de var.perioada de uscare este mai scurtă. În urma punerii în operă a tencuielilor mecanizate la interior, pe bază de ipsos, în vederea executării zugrăvelilor, nu mai sunt necesare decat mici corecturi cu gleturi subţiri (spăcluiri) şi după executarea acestora se pot aplica straturile necesare de vopsea lavabilă (finisajul final); 4. calitate – calitatea este „oglindĂ”, incomparabilă faţă de varianta tradiţională, pentru că pontarea pereţilor se execută cu şine speciale din metal; nu crapă nicioadată; nu apare niciodată igrasia, deoarece ipsosul absoarbe rapid vaporii de apă, dar îi eliberează la fel de repede.
Sape mecanizate
Capacitatea maximă de execuţie a şapelor mecanizate în cadrul diviziei este de 1.700 m2/zi. tehnologie principalul avantaj al turnării şapei mecanizate este acela că aproape toate operaţiunile se desfăşoară în mod mecanizat, scutind mult timp, efort fizic, dar şi bani. Şapa clasică implică multe operaţiuni manuale, ea fiind realizată în staţiile de betoane şi mortare. Şapa mecanizată se realizează în şantier, cu ajutorul pompei de şapă, tip puzmaister. transportul si turnarea se face prin furtune. furtunele se pot adapta la distanţe de până la 150 m pe orizontală şi 100 m pe verticală. pomparea şapei se face prin tubulatură cauciucată pentru a nu deteriora finisajele din imobil. Înainte de turnarea şapei, se face nivelarea acesteia, astfel asigurându-se orizontalitatea cu ajutorul unei nivele laser - bosch. elicopterizarea are rol de sigilare a peliculei exterioare. prin acest procedeu se realizează planeitatea şapei.În cazul în care finisajele interioare implică placări cu gresie sau montare de parchet, şapele clasice au un mare dezavantaj. după executarea lor mai este necesară încă o operaţiune – turnarea şapelor autonivelante, care este foarte costisitoare. dotare tehnica proprie: pompe puzmaister pentru pregătirea şi pomparea şapei pe etaje, elicoptere de finisat betonul, aparatură laser pentru măsurarea suprafeţelor şi verificarea cotelor, betoniere, autovehicule pentru transportul pe şantiere a materialelor, echipamentelor şi personalului.

Despre noi | Contact | Publicitate pe site | Pachete de servicii
Privacy