Invertor monofazat hybrid 800W montaj off grid si cu posibilitate aliementare din retea-Generatoar UPS si Fotovoltaice


Invertor monofazat hybrid 800w montaj off grid si cu posibilitate aliementare din retea

Pret: 2097.00 Ron

De la Netvolt Srl (BUCURESTI)
Telefon:, 0213442238
Categorie:Generatoar UPS si Fotovoltaice
Viziteaza magazin

Comanda acest produs

Descriere Invertor monofazat hybrid 800W montaj off grid si cu posibilitate aliementare din retea

Invertorul hibrid este un sistem extrem de avantajos pentru o economie de energie electirca.Principala caracteristica a acestui inverter este ca functioneaza alimentat din 2 surse de curent, panouri fotovoltaice plus retea sau generator.Acest inverter hybrid realizeaza functia de incarcare baterii plus furnizare energie in reteaua locala a imobilului.
El furnzieaza energie cu prioritate din bancul de acumulatori ( max 70% din capacitatea acestora) dupa care, la epuizarea energie din acumulatori, continua furnizarea de energie din sursa 2 conectata , care poate fi reteaua publica sau generator.Contine 3 module functionale:- controlor MPPT pentru incarcare acumulatori (charge controller) si management inteligent in utilizarea lor,- invertor cu sinus curat,- transformator izolat de mica frecventa.Compatibil pentru a lucra mpreun? cu reteaua electrica obisnuita, generatorul diesel sau n regim autonom.Invertorul are rol de a gestiona consumul de curent din imobil, el are prioritate de a furniza energia principala din baterii dupa care din susrsa secundara care poate fi reteaua sau chiar un generator.Pentru set complet la maxima putere se recomanda echiparea cu maxim 10 panouri fotovoltaice de 240W ( pentru zonele extrem de umbrite unde lumina naturala trebuie exploatata la maxim) si conectate la un banc de acumulatori de maxim 120AH/12vcdPerformanteEcran LCD mare si indicatoare LED-statusInstalare si setari simpleEficienta >85%Algoritm MPPT pentru maximizarea utiliz?rii panourilor PVProtectie complexa (supracurenti, supratensiune, tensiune joasa, scurtcircuit, supraincarcare sau descarcare adanca acumulatori, supraincalzire)Mai multe tipuri de acumulatori compatibili.
(Acumulatorii se procur? separat)Capacitate de stocare : 1440WPutere maxima instalata 2400WTensiune baterie : 24VDCCurent de incarcare : standard 10A, maxim 15ATransformator izolat pe iesirea ACConexiuneRS232 pentru vizualizarea parametrilor pe calculator[optiune, 65]Temperatur? de utilizare (ambient) :
-20C +50CDimensiuni 410x160x210mmGreutate 10 kg.

Comanda produs Invertor monofazat hybrid 800W montaj off grid si cu posibilitate aliementare din retea

Prin telefon
Reprezentant: Ionut Gheorghe
Telefon: 0213442238,
La sediu
Adresa: Soseaua de centura - comuna Glina DN-CB nr. 316 (langa benzinariile Luk Oil - intersectie Soseaua de centura cu Splaiul Independentie) cladire park logistic Corp A etaj 1
Localitate: Bucuresti
Judet: BUCURESTI
Online
Nume *
Telefon *
Email *
Mesaj *
Taguri

Alte produse de la Netvolt Srl


Etichete
Rame foto ieftine | Pavele curte | 10 | Camere de zi | Camere fete | Canapele extensibile second hand | Canapele extensibile timisoara | Canapele living moderne | Canapele piele second hand | Capse |
Despre noi | Contact | Publicitate pe site | Pachete de servicii
Privacy