Blat copt granit padang dark mat 40 x 30 x 2 cm
De la PiatraOnline.ro (BUCURESTI)
Telefon:021.9907, 021.9907
Categorie:>Granit#Trepte | Blaturi | Glafuri#Gratare de gradina#Trepte | Blaturi | Glafuri/Blaturi baie si buc
Piatra naturala incepe sa fie redescoperita si din ce in ce mai apreciata in tot mai multe industrii.
Nu doar frumusetea autentica o recomanda, ci si avantajele pe care le detine in detrimentul celorlalte materiale.
O bucatarie amenajata cu piatra naturala are un farmec aparte si iti poate oferi inspiratia necesara in activitatile culinare –
transforma gatitul intr-o arta.Beneficiile gatitului pe granit:
- Rezistenta termica a pietrei naturale;
- Caldura se raspandeste uniform pe suprafata;
- Costuri accesibile;
- Granitul pastreaza aromele preparatelor.Ne-am dorit sa venim in ajutorul tau si sa te scapam de fumul din casa atunci cand gatesti carne sau de blatul de pizza ars pe jumatate;
prin prelucarea bucatilor de piatra, am obtinut un blat din granit de dimensiuni mici, folosit pe post de plita, care sa te ajute la gatirea bucatelor.
Blatul de copt din Granit Padang Dark este un obiect pe care trebuie sa il ai in bucataria ta, mai ales daca esti un adevarat pasionat.
Vei scapa de fum si de carnea facuta pe jumatate, caci datorita rezistentei termice a pietrei naturale caldura ramane constanta si se va raspandi uniform pe toata suprafata blatului.
Atunci cand pui suflet in bucatele sale, vrei ca totul sa iasa perfect si ai nevoie de cele mai bune instrumente.Blatul din Granit Padang Dark Mat este un element care se remarca prin aspectul mat si textura unica a pietrei si marginile bizotate.
Este usor de intretinut, ignifug si antimicrobian, costurile sunt extrem de accesibile si vin ambalate in cutie pentru o protectie sporita.
Piatra naturala este cea care va pastra cel mai bine savoarea preparatelor, transformand gatitul intr-o activitate relaxanta si intima.Instructiuni de utilizare:
Inainte de prima utilizare se spala bine cu apa pentru a inlatura eventuala murdarie adunata in urma transportului.
Se lasa la uscat o zi.
Se pune piatra in cuptor si acesta se incalzeste la 200 de grade timp de o jumatate de ora.
Nu se pune in cuptorul deja incalzit.
Se scoate piatra cu ajutorul unei manusi antitermice si se unge cu ulei de masline pe ambele parti.
Se poate folosi si ulei de floarea soarelui, dar acesta scoate putin mai mult fum.
Se pune piatra in cuptor la aceeasi temperatura, pentru inca o ora.
Toate aceste operatiuni sunt necesare pentru o cat mai buna igienizare a pietrei.
Dupa prima utilizare, o simpla spalare cu apa este de ajuns.
Se foloseste doar o parte a blatului.
Inainte de a gati, blatul de granit se tine 1-2 ore in cuptorul incalzit la 240-260 de grade (se porneste aragazul dupa introducerea blatului).
Acesta se mai poate incalzi, cu ajutorul unei plase, pe flacara de la aragaz sau pe carbuni, la gratar.
Dupa aceea blatul se scoate si se poate transporta in locul unde urmeaza a se prepara carnea, fructele de mare sau legumele.Cum se intretine granitul?
Piatra folosita in bucatarie la prepararea mancarurilor nu trebuie sa fie tratata cu impermeabilizant.
Nu trebuie sa fie tratata cu nici un fel de substanta si nici sa nu aiba vreo plasa de ranforsare.
Atentie: Produsul are dimensiune standard, nu se modifica/nu se debiteaza la cerere.ARTICOLE RELEVANTE PE BLOGGranitul si formele splendide pe care le capata